Garantie

Hyundai Garantie

Uw Hyundai blinkt uit door zijn uitstekende rijeigenschappen en betrouwbaarheid. Niet voor niets bieden wij vijf jaar fabrieksgarantie zonder kilometerbeperking. Want hoe goed uw auto en het onderhoud door de Hyundai Erkend Reparateur ook zijn, een technisch mankement is nooit helemaal uit te sluiten. Bij Hyundai bent u 5 jaar verzekerd van:

– 5 Jaar garantie zonder kilometerbeperking
– 5 Jaar Mobiliteitsgarantie Van Hyundai krijgt u gratis hulp bij pech onderweg, 24 uur per dag, 7 dagen per week en waar dan ook in Europa. Voorwaarde is dat u uw auto volgens fabrieksvoorschrift laat onderhouden bij de Hyundai Erkend Reparateur.

Verlengde Garantie

Met de Hyundai Verlengde Garantie bent u nog eens extra verzekerd van onbezorgd rijplezier.

Gratis, snel en vakkundig
Met Hyundai Verlengde Garantie bent u ervan verzekerd dat een mankement gratis, snel en vakkundig wordt verholpen. Uitgezonderd zijn kosten voor reparaties die tot normale slijtage en onderhoud worden gerekend. Uiteraard dient uw Hyundai ook volgens de fabrieksvoorschriften te zijn onderhouden.

Garantieperioden
Voor modellen met 3 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 tot 48 maanden extra garantie. Voor modellen met 5 jaar fabrieksgarantie kunt u kiezen voor 12 of 24 maanden extra garantie. U kunt de Hyundai Verlengde Garantie uiterlijk één maand voor de afloop van de fabrieksgarantie afsluiten. Uiteraard kunt u ook direct bij de aanschaf van een nieuwe Hyundai kiezen voor het afsluiten van Hyundai Verlengde Garantie.

 • Neem contact op

  Rondweg Zuid 50
  7102 JE Winterswijk
  T: 0543 - 517 380
  F: 0543 - 522 245
  E: info@wikkerink-autoservice.nl
 • Laatste Nieuws