Zakelijk

Hyundai Lease

Steeds meer bedrijven en zakelijk rijders ontdekken Hyundai. Een fraai design, krachtige dieselmotoren, ruimte, een complete uitrusting en een aantrekkelijke prijs: wie kritisch kijkt en vergelijkt kan niet meer om Hyundai heen. Hyundai Lease verzorgt de dienstverlening aan bedrijven die een Hyundai willen leasen. Er zijn diverse leasevormen met hun eigen kenmerken, bijbehorend servicepakket en tarieven.

Wikkerink Autoservice B.V. verzorgt de leasing van auto’s. Calculatie, levering, onderhoud: alles is in één hand. Dat biedt de zekerheid van goede service en een correcte uitvoering van alle afspraken. Wikkerink heeft twee zeer voordelige leasevormen:

Operational Lease
U kunt bij Operational Lease kiezen uit twee interessante pakketten: het ECONOMY leasepakket en het EXCELLENT leasepakket. Met een ECONOMY leasepakket kiest u voor een complete dienstverlening tegen een scherp tarief. Wilt u, behalve de complete service die het ECONOMY pakket biedt, nóg meer gemak en extra’s, dan is het EXCELLENT leasepakket u op het lijf geschreven!

Financial Lease
Hyundai’s Financial Lease biedt u veel mogelijkheden tegen een zeer scherp tarief. Een van de grote voordelen van Financial Lease is dat u uw middelen vrijhoudt om te investeren in uw bedrijfsactiviteiten. Uw Hyundai-dealer zorgt ervoor dat u mobiel bent en blijft.

Wikkerink Autoservice kan voor u een voorstel op maat maken. Er zijn diverse vormen van leasing, wij kunnen u hierin adviseren zodat u en uw medewerkers onbezorgd auto kunnen rijden.U kunt ook het formulier invullen om een lease aanvraag in te dienen bij Wikkerink-Autoservice B.V. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 • Lease offerte

  Uw gegevens

  Bedrijfsnaam:
  Contactpers.:
  Uw email:
  Telefoonnr.:

  Gewenste auto

  Gewenste Hyundai:

  Lease wensen

  Soort lease:
  Looptijd:
  Jaarlijks km.:

  evt opmerkingen

  Typ de code over (anti spam)
  captcha